מנזרים וכנסיות \ הכנסיה האתיופית

הכנסיה האתיופית הנמצאת במתחם כנסיית הקבר, מחוץ לבניין הראשי (כניסה מימין לדלתות הכנסיה). דרך כנסיה זו ניתן לעלות לגג המבנה.
נופי דדוש

כנסיית דומינוס פלוייט היא אחת הכנסיות הבודדות בירושלים שהאפסיסשלה פונה מערבה! במקום מזרחה כמו כל שאר הכנסיות. האדריכל ברלוצי שתיכנן את הכנסיה פתח חלון לכיוון הר הבית שם התפלל ישו את תפילתו האחרונה.
נופי דדוש

עץ זית עתיק מאוד בן מאות שנים נמצא בגן כנסיית גת שמנים, הנקראת כל העמים, על שם 12 המדימות אשר תרמו לבניית הכנסייה בעלת החזית היפה מאוד. את הכנסיה הזו תכנן האדריכל האיטלקי ברלוצי. צילום נופי דדושאור יהודה.
מנזרים וכנסיות \ נופי דדוש

בכנסיית הדור מיציון, אשר על הר ציון מתקיימים מידי פעם קונצרטים. הכנסיה היא אחת היפות בארץ וישקומה אחת מתחת לפני הקרקע. באולם הראשי בריצפה ישפסיפסמרהיב ומיוחד במינו. צילום נופי דדוש
© RomKri

© Barak Sekeles
© נופי דדוש